HTML

Tévé

A televíziózás melléfogásai. Hidd el, van bőven. Talán jobb is, ha nem nézel tévét.

Friss topikok

  • kicsi bogár: A zsűri igazi kabaré sokszor, még ezért is szeretem nézni!... A tavalyi valahogy nem nagyon tetsze... (2010.09.27. 15:04) Megasztár 5

Linkblog

26.
szeptember

Megasztár 5

cimboriusz  |  1 komment

Megszegtem az ígéretem. Pedig nem szokásom...

Tavaly ugyanis, látva a Megasztár 4 páratlan csalássorozat-produkcióját, úgy döntöttem, ilyen szar műsort többet nem nézek. A vak is látta, hogy az első pillanattól a végtelenül tehetségtelen (no, ez azért talán túlzás, de az biztos, hogy teljesen átlagos hangú, és mindenféle művészi képességektől mentes) Király Viktort menedzselte a zsűri. És végül láss csodát, hogy hogy sem, sikerült az "év hangjává" szavaztatnia (azért a Presserben csalódtam).

Végig fröcsögtem, dühöngtem, szidtam az egész sorozatot; elég szánalmas látvány lehettem, a magam egyszerűember (vagy átlagember, esetleg utcaembere) fejemmel – de tényleg az első percben borítékoltam Viktorka győzelmét.

Eltelt egy év. Lehiggadtam. Bár, amikor elkezdték reklámozni az éves Mega-Giga produkciót, ismét fellángoltak bennem az elfeledett érzelmek, de csak nem bírtam a proli véremmel, leültem a tévé elé, és elkezdtem nézni az 5-öt – azért nem a legelejétől, és inkább csak bele-bele néztem. Aztán már tetszett egy-két-néhány hang, de cinikusan azt is vártam, hogy majd jön az az egy, aki majd nyer, mert sztárt kell faragni belőle. Nem jött. Nincs, vagy – magának sem bevallva – a TV2 is szégyellte a tavalyi bundáját?

Szóval eljött a tegnapi élő adás, a párbajok – ami szerény véleményem szerint, nem volt a legjobb kezdés, hiszen búcsúzhattunk pl. Keskeny Márktól is, aki hangja alapján a végső döntőig is menetelhetett volna –, de azért mondhatom, nagyon jól szórakoztam.

Ami talán árnyékot vetett az egészre, az a zsűri. Tudom, divat őket szidni, de tényleg, néha úgy csinálnak, mintha nem is ugyanazt a produkciót láttuk volna. Miért van az, hogy egekbe tudnak magasztalni, és pátosszal beszélni teljesen átlagos fellépőkről, míg porig aláznak (kis túlzással, mert azért árad belőlük a szeretet, mint Kozsóból) igen tehetséges dalnokokat? Pedig elismerem ŐKET egytől-egyig. Mindüket szeretem és tisztelem. És nem mellesleg, nagyon jól szórakozom rajtuk (tetszik a kedves civódásuk is).

A két édes műsorvezetőről meg csak annyit:
Tilla és Klaudia (aki, mint tudjuk anyuka!), kérlek..., könyörgök...! Ááá, semmi...

Címkék: tv2 párbaj zsűri megasztár 5 keskeny márk

1 komment

süti beállítások módosítása